Historie

In 1968 is ons bedrijf opgericht door de heren Leenders en Moerkerken. Ze zijn begonnen met het aannemen van timmer- en metselwerken, waarbij zij zich met name richtten op particulieren en bedrijven in Ridderkerk en directe omgeving. De werkplaats was in het begin gevestigd in Rotterdam Zuid, maar werd na enkele jaren verhuisd naar Ridderkerk.

Bedrijfsopvolging
Met ingang van 1986 is George Valkenburg toegetreden tot het bedrijf als mede eigenaar.
In 1997 zijn de heren Leenders en Moerkerken gaan genieten van hun welverdiende pensioen en staat George Valkenburg alleen aan het roer van dit bedrijf. Dit leidde tot een naamswijziging van het bedrijf . De tot dan toe gebruikte naam "Leenders en Moerkerken" werd vervangen in "Valkenburg", dit om de herkenbaarheid van het bedrijf te vergroten. De klantgerichtheid, de service en het vakmanschap zijn echter gebleven.

Verhuizing
Het bedrijf is door de jaren heen geleidelijk aan gegroeid, een teken dat onze klanten ons een betrouwbare partner vinden voor hun timmer- en metselwerken. Deze groei resulteerde in 2001 in een verhuizing naar ons huidige pand, omdat het vorige pand te klein geworden was.
In ons huidige pand, gelegen in Industrieterrein Donkersloot Zuid aan de Tinstraat 8F te Ridderkerk, beschikken we tevens over een showroom, waar we U de laatste stand van zaken op het gebied van houten en kunststof kozijnen kunnen demonstreren.

Hoofdpagina

Historie

Nieuwbouw

Badkamers en Toilet

Aanbouw en Verbouw

Onderhoud en Renovatie

Kunststof Kozijnen

Houten Kozijnen

Zonnedaken

Showroom

Contact Opnemen

Routebeschrijving

______________________

Tinstraat 8F
2984 AN Ridderkerk
Tel. 0180 - 41 71 09
Fax. 0180 - 41 03 80
info@aannemervalkenburg.nl

KvKnr. 24090658
BTWnr. 1179.20.642.B01