Niet alleen maar renovatie

Ofschoon de meeste klanten vragen om renovatie, onderhoud of verbouwing van hun pand, gebeurt het ook regelmatig dat we gevraagd worden om nieuwbouw van een woning of bedrijfspand te verzorgen. In de afgelopen jaren heeft ons bedrijf de nodige nieuwbouw woningen opgeleverd voor onze opdrachtgevers. Onderstaande foto's geven U een impressie van enkele woningen.

Nieuwbouw van een woning


Een voorbeeld van een door ons traditioneel gebouwde vrijstaande woning.

Nieuwbouw van een bedrijfspand

Het kantoorpand, met inpandige ruimte (kantine, vergaderruimte, douche- en toiletruimte), is door ons gerealiseerd. Wij hebben ook het meubilair en de stoffering verzorgd.

Nieuwbouw aan een bestaand pand

Enige tijd geleden hebben wij een recreatieruimte met uitgiftekeuken gerealiseerd voor wooncentrum "Noordhave" te Bolnes Ridderkerk. 
Het betrof hier nieuwbouw met een totale oppervlakte van 360 m2. Het interessante van deze opdracht was dat deze nieuwbouw gekoppeld diende te worden aan het bestaande pand. Extra aandacht diende dan ook besteed te worden aan details, om er één geheel van te maken.

Nieuwbouw paardenstal en schuur

Het bouwen van een nieuwe paardenstal met schuur achter een meer dan 100 jaar oude boerderij in Oude-Tonge. Deze nieuwbouw bestaande uit een betonnen fundering, stalen frame en aan de buiten zijde afgewerkt met ouderwetse houten potdekseldelen.

Hoofdpagina

Historie

Nieuwbouw

Badkamers en Toilet

Aanbouw en Verbouw

Onderhoud en Renovatie

Kunststof Kozijnen

Houten Kozijnen

Zonnedaken

Showroom

Contact Opnemen

Routebeschrijving

______________________

Tinstraat 8F
2984 AN Ridderkerk
Tel. 0180 - 41 71 09
Fax. 0180 - 41 03 80
info@aannemervalkenburg.nl

KvKnr. 24090658
BTWnr. 1179.20.642.B01